Perfection

03.09.2015 - 07:29 Ingen kommentarer
Bilder tatt av Emil Stegfeldt og Makalu Magazine 

I går hoppet vi vannhopp, og jeg tok maaange backflips. Det er rart å tenke på hvor mye repetisjon som trengs for at det skal bli bra. Perfeksjon er noe vi hele tiden strekker oss etter, og bra er aldri bra nok. Bra kan bli bedre, og bedre kan bli enda bedre. Når man har fått til et "perfekt" hopp, blir neste mål å gjøre det flere ganger på rad. Deretter må vi gjøre hoppet like bra med ulik fart. Dette gjør vi for å være best mulig forberedt når vi kommer inn i kulebakken. Man vet aldri hvor stort hoppet er, og når vi da har trent på forskjellige hopp med ulik fart er det lettere å justere seg når det virkelig gjelder. 

Da vi skulle hjem fra vannhoppet skjedde det noe jeg aldri har opplevd før. Jeg skulle nemlig starte bilen for å varme den opp, og lukket igjen døren etter meg, med nøklen i og motoren i gang. Da vi skulle sette oss inn igjen, var alle dørene låst... Jeg følte meg skikkelig dum, og kan ikke huske at jeg kom borti noe som helst. Men vi klarte til slutt(heldigvis) å åpne den ved å stikk en pinne ned gjennom døren.

Etter en god lunch, dro vi å trente styrke. Siden jeg har litt vond i kneet, trente jeg mest stabiliserings- og balanseøvelser for kne og hofte. Deretter hoppet vi litt trapper og spenst/hurtighet. Det ble en bra dag, med god trening. 

Nå skal jeg snart sette meg i bilen igjen for å kjøre til dagens første økt som er trampoline. Deretter er det vannhopp :D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits