Proteinpannekaker - oppskrift

10.09.2015 - 08:17 Én kommentar



Proteinpannekaken er en klassiker! Den sunn, enkel å lage, og metter godt utover dagen. Jeg pleier å lage den dagen før, og sette den i kjøleskapet slik at grynet sveller. Da blir den mer grøtete og lettere å steke. I proteinpannekaker kan man mer eller mindre ha i hva man vil. Men her kommer en oppskrift man kan ta utganspunkt i. 

Ingredienser (en pannekake, jeg spiser én)

  • 1 egg
  • 1 ss cottage cheese
  • 2 ss havregryn
  • Melk (tilføyes til ønsket tykkelse)

Tilføyes

  • 1/2 ts kanel
  • 1/2 ss linfrø
  • 1/2 ss solsikkefrø
  • 1/2 ss sia frø - rik på næring og gir metthetsfølelse 

Fremgangsmåte 

  1. Bland alt sammen. Sett i kjøleskapet og la det svelle. Gjerne dagen før. Hvis du ikke lar de svelle en god stund, kan det være vanskelig å steke. Jeg liker denne metoden best! 
    eller
  2. Bland alt sammen. Bruk stavmikser for å knuse havregryn og cottagecheese. Da ligner den mer på en vanlig pannenkake i konsistensen. Kan stekes med en gang. 

Topping 

  • Hva du vil :D
  • Jeg pleier å ha:
  • mango
  • blåbær
  • eple
  • banan
  • jordbær



Det er dette(+kanel) jeg hadde i min denne gangen. Jeg pleier egentlig ikke ha så mye ekstra frø, men var gøy å prøve noe nytt. Og det ble veldig godt:) Jeg pleier som sagt alltid å lage røren dagen før, da en større mengde slik at jeg har den flere dager. 

Håper det smaker! 

Én kommentar

MammaBoka

12.09.2015 kl.00:58

Så deilig ut!

Skriv en ny kommentar

hits