Sundays

13.09.2015 - 11:05 Ingen kommentarer

God søndags morgen! 

Beklager jeg har vært litt fraværende på bloggen i det siste... De seneste dagene har vært veldig hektiske, og jeg har ikke hatt sjangs til å oppdatere.

Denne uken har vært fylt med mye trening, skole, fysio, legetimer og møter. Det har virkelig gått i ett, men hadde lyst å få unnagjort en del nå som jeg først er hjemme en liten stund. Selvom det har vært litt stressende med full agenda, føles det godt nå som søndagen er her, og jeg kan puste ut og slappe litt av. 

I dag skal bli en ordentlig rolig dag! Jeg skal verken trene eller gå ut av døra. Var på en 5,5 mils sykkeltur igår så bena mine er ganske slitne. Jeg skal prøve å slappe av litt, selvom jeg har en del jobb å gjøre. Så kommer nok til å bli sitende godt planta i stolen i noen timer fremover nå. Men det er også en del av det å være toppidrettsutøver. Det er ikke bare å trene og reise rundt å stå på ski, men mye mails som må svares, møter som må avtales og budsjetter og regnskap som må føres. Jeg syntes denne delen av idretten også er veldig gøy, men det tar jo en del tid. 

Håper du får en fantastisk søndag <3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits