Dette visste du kanskje ikke om meg

18.09.2015 - 12:10 Ingen kommentarer

Dette intervjuet er fra side2 sin "10-kjappe" som jeg svarte på i forbindelse med oppstart av bloggen. 

1) Hvem er Hedvig Wessel?

 - Jeg driver aktivt med kulekjøring og konkurrerer i World Cup. Når jeg ikke står på ski så trener jeg gjerne yoga og jeg studerer psykologi. Jeg er en jente med maur i rumpa som hater å sitte stille. Hvis jeg ikke får mat blir jeg sinna og jeg liker meg best i treningsklær. 

2) Hvorfor blogger du?
- Hovedgrunnen for at jeg vil blogge er fordi jeg syntes det er utrolig gøy å skrive og ta bilder. Jeg er allerede ganske aktiv på Instagram og synes det er spennende å dele hvor jeg er og hva jeg gjør. Som toppidrettsutøver reiser jeg mye, og ser mange fantastiske steder. Dette er noe jeg vil vise til venner, familie og fans. 

3) Beskriv deg selv med 3 ord?
- Sprudlende, sta og målbeviss. 

4) Fortell en hemmelighet om deg selv?

- Dette er det ikke mange som vet... Men da jeg var liten var mitt kallenavn «bitehedvig». Jeg var en skikkelig drittunge, som mange var redd for. Dette kan høres ganske voldsomt ut, men jeg hadde en ukeplan hvor jeg fikk en stjerne hver dag jeg ikke bet, sparket eller slo! Hvis jeg hadde fått en stjerne hver dag hele uken, fikk jeg en gave. Jeg lærte heldigvis mye av stjernekalenderen og har ikke bitt noen på lenge nå!

5) Hva gjør deg skikkelig glad?

- Jeg blir skikkelig glad når jeg kjører et ordentlig bra løp i kulebakken. Det er ingen ting som slår den følelsen når alt klaffer. Det høres sikkert fjernt ut for mange, men for meg er det noe helt spesielt. Jeg trener så hardt hver eneste dag, og når du får til et perfekt løp er det en helt ubeskrivelig følelse. Jeg smiler bare av å tenke på det. 

6) Og hva gjør deg skikkelig sint?

- Jeg blir ordentlig sur når folk er trege, spesielt når jeg har dårlig tid, noe jeg som regel har. Jeg har også en tendens til å bli skikkelig irritert på ubrukelige bilister. Jeg sier ikke at jeg er verdens beste sjåfør, men jeg hater særlig folk som ikke blinker!! 

7) Hvordan er en typisk hverdag for deg?

- Når jeg er hjemme består hverdagen min av:

  • 30 minutter yoga
  • grøt til frokost
  • treningsøkt
  • matmatmatmat
  • en powernap
  • treningsøkt 2
  • spise
  • grave meg ned i psykologibøkene mine
  • spise litt mer jaaa
  • sove og god natt 

8) Hva kan du bare ikke leve uten?

- Kalenderen min! Jeg er en såkalt kontrollfreak og må ha god oversikt over alt jeg skal, helst et halvt år i forveien. Jeg har også mange «to-do»-lister, og lager lister og planer på nesten alt. 

9) Hvordan er treningen din?

- Jeg trener normalt 1-3 økter om dagen, og spenst/hurtighet, benstyrke, mage/rygg, overkropp, trampoline, kondisjon og fleksibilitet er de viktigste områdene jeg trener. I en benstyrkeøkt trener jeg for eksempel knebøy, frivending, rykk, markløft og utfall. I kondisjonsøktene løper jeg alt fra korte intervaller til lange rolige løpeturer.

10) Hva kan Side2-leserne forvente seg av bloggen din?

- De kan forvente seg å se bilder av de fantastiske stedene jeg får muligheten til å se og oppleve, mye trening og treningsøvelser, mat og kosthold, og litt meninger i ny og ne om hva som interesserer meg. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits