Litt mer yoga

21.09.2015 - 09:13 Ingen kommentarer


Utrolig hyggelig med engasjement rundt yoga innlegget mitt. Yoga har betydd mye for meg og min helse, og jeg håper andre opplever det samme.

Det er flere som har spurt om hvordan jeg har lært yoga. Det startet med at en lagvenninne hadde kunnskaper om yoga, og jeg fulgte hennes øvelser. Jeg søkte litt på nettet, og fant flere øvelser som jeg prøvde ut. Jeg har tilslutt funnet en del øvelser som jeg liker å praktisere. Jeg har da laget en liten serie av ulike øvelser som jeg følger. Jeg pleier å gjøre de øvelsene som stretcher de musklene jeg har behov for å myke opp i.

For å få litt inspirasjon pleier jeg også å se på ulike YouTube klipp, og her noen jeg liker godt: level 1 level 2. Det er bare å søke på YouTube for eksempel "yoga flexibility" eller  "yoga level 1" så kommer det opp masse bra. De første gangene man ser på YouTube samtidig som man praktiserer, kan det være litt vanskelig å få en flyt i praksisen fordi man må ut av posisjonen for å se på filmen. Når man har fulgt en film flere ganger blir det mye lettere å få en flyt i yoga praksisen. 

Når jeg er hjemme prøver jeg å gå i så mange yoga klasser som mulig. Jeg liker veldig godt ZantiYoga.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits