Beautiful first day in Zermatt

24.09.2015 - 18:11 Ingen kommentarer

 
Fooor en fantastisk dag!! Wow, jeg er så glad! Dagen på ski var helt rååå. Det var så godt å komme tilbake på ordentlig vintersnø. Det hadde snødd endel igår, så det lå et lite lag med pudder. Jeg smilte fra øre til øre i hele dag:D

Kulebakken var ikke helt ferdigbygd, så vi kjørte for det meste fritt og posisjon. Når vi trener posisjon kjører vi kortsvinger å prøver å ha samme holdning som vi ville hatt i kulebakken. Da er det om å gjøre å ha bena samlet, armene frem og brystet oppreist.

Selvom det ikke var en hard dag i bakken, merker jeg at man blir mer sliten enn en vanlig "rolig" dag på fjellet. Her i Zermatt trener vi nemlig på 3.500 meter og bor på 1.500. Jeg kommer raskt opp i 170 i puls, og forbrenner mye mer. I høyden er det viktig å drikke mye vann og få i seg mer energi enn vanlig. Jeg har en følelse at jeg fikk i meg gode mengder drikke, siden jeg har ikke gjort annet enn å tisse... Og når jeg må tisse, så MÅ jeg tisse. I bakken er det ganske langt til toalett, så jeg dro av meg buksen og tisset på toppen av kulebakken. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits