Above the clouds

28.09.2015 - 16:20 2 kommentarerCan you spot the mogul course in the first picture?

Gårsdagen gikk veldig fort. Den var som sagt fylt med lesing og mer lesing. Jeg er litt usikker på hvilken studieteknikk jeg skal bruke. Jeg er vandt med å skrive og gjøre alt på macen, men på Universitetet skiver vi eksamen for hånd.. Jeg har omtrent ikke skrevet siden ungdomsskolen, og jeg ble helt sjokkert da jeg fikk vite at jeg ikke kan skrive eksamen på pc. Det er rett og slett fordi det er så lenge siden jeg har skrevet oppgaver for hånd, men det er jo egentlig helt normalt å gjøre det på den måten når man studerer. Under forelesningene noterer jeg på data, men er usikker på om jeg skal fortsette med det. Grunnen til at jeg gjør det er fordi det går mye raskere enn når jeg skriver for hånd. Det er også mye enklere å rette opp og gå inn å tilføye. 

Når jeg gjorde skole igår lagde jeg tankekart. Jeg tror jeg syntes det funker veldig bra. Jeg får både en god oversikt over temaene, og øver meg på å skrive. Så jeg tenker å fortsette med dette. Tilslutt tenker jeg å lage et stort tankekart over hele boken med sentrale temaer, teoretikere og teorier. Da kan jeg bruke de mindre tankekartene som jeg nå lager til hvert kapittel som utdyping. De er jo mer utfyllende enn det "store" tankekartet vil være. Tror det skal funke bra.

Dagen i bakken var utrolig bra. Været var fint, og kulebakken er mye bedre! Jeg er også veldig fornøyd med kjøringen min, så det er gøy. Nå har jeg akkurat spist lunch, og skal lese litt til før jeg skal ut å gå en tur. Nå leser jeg om hukommelse. 

Ha en fin mandag ettermiddag=)

2 kommentarer

Stine Tokle

28.09.2015 kl.16:21

Flott innlegg :D Du har alltid så fine bilder :)

hedvigwessel

28.09.2015 kl.16:26

Stine Tokle: Tusen takk:)

Skriv en ny kommentar

hits