Blogg

Fra juleball til Den Dominikanske Republikk

Nå sitter jeg på flyplassen på vei til Den Dominikanske republikk! Som sagt en øy i Karibien. Blir fantstisk med litt sol og varme!! Igår var jeg forresten på juleball. Utrolig hyggelig, og alltid morsomt å pynte seg litt. Jeg gjør jo ikke det så ofte, så litt stas. Kommer til å ta masse bilder i Karibien. Jeg har jo også kjøpt med drone(!!!!) så gleder meg vanvittig mye til å teste den ut. Tror det kan bli sinnsykt kult!

Bio

Promovideo filmet våren 2014, produsert av Anders Stai Fougner 


Heihei,

Tusen takk for at du besøker bloggen min :))

Jeg heter Hedvig Wessel, er 20 år og født og oppvokst i Oslo. Jeg er en jente med maur i rumpa, som ikke klarer å sitte stille. Da jeg var 11 år startet jeg med kulekjøring og ble en del av Kari Traa Skilag. Siden det har kulekjøring blitt en stor del av livet mitt, og hverdagen min styres og planlegges etter treningsøktene mine.

Nå er jeg på landslaget i kulekjøring, og i 2014 var jeg så heldig å få delta i OL i Sochi. Selvom det ikke gikk helt som planlagt, fikk jeg en smakebit på hvordan et OL fungerer og jeg tar med meg verdifull erfaring mot mitt neste OL i 2018 - der målet selvfølgelig er å ta medalje.

Til høsten skal jeg kombinere ski med psykologistudier ved Universitetet i Oslo, noe jeg tror blir veldig spennende!

På denne bloggen skal jeg skrive om alt jeg gjør! Dere vil få innsyn i hverdagen til en toppidrettsutøver, og gode tips om trening og kosthold.

Jeg bruker Nikon D5500. 

Jeg håper du vil følge meg og mitt liv her. Velkommen :)

hits