Sponsorer

Spensttrening i FrognerparkenHeihei:) Er det bare jeg som syntes trappetrening er skikkelig gøy?! Det er supertungt både fysisk og mentalt. Det er gøy fordi det går fort, og jeg elsker vel egentlig all trening hvor fart og hopp er inkludert. Når man begynner å bli sliten og man har flere runder og hopp igjen, sikter jeg bare opp mot dit jeg skal. Det har skjedd flere ganger at jeg har dunket leggen inn i trappen, og har flere arr oppover leggen. Det blir vanskeligere om man ikke har bestemt seg mentalt for hvilken trappetrinn man skal på. Det er litt vanskelig å forklare, men noen ganger kommer jeg ikke like langt som jeg skal nettopp fordi jeg merker kroppen er sliten, og da tviler hodet. Derfor er det viktig å bestemme seg, og stole på at man klarer det - selvom man er sliten. På slutten av denne økten ble jeg helt skjelven i bena. Det blir de ofte når jeg ikke har trent spenst på en stund. Sånn som nå. Under ser du hvordan spensøkten min ser ut. Det er veldig viktig med god oppvarming på slik økter. Spenst og hurtighet er jo som regel maks, og om man ikke har varmet godt opp kan man lett få strekk. Jeg pleier som regel å sykle 15-30 min, samt tøye. Når det gjelder mellomrom på trappetrinn tar man det som passer for seg.

Økt 2 Spens/hurtighet  
Øvelse SXR
Stigningsløp x4
60 meter  maksx4
Benk 4 øvelser 3x10
Trappehink en fot 4x4
Sidehink en fot trapp indre+yttre fot 4x4
Trappehopp  3x8
Kassehopp 10x1

Douchebags fotoshootHei og god søndag! Nå er jeg på vei hjem fra hytta i Kragerø. Har hatt dugnad med familien, hvor vi har pusset og malt i flere timer. Det er alltid litt ting som skal gjøres i starten av sommeråret, og gleder meg skikkelig til å komme tilbake til hytta. Jeg har tilbragt hver eneste sommer i Kragerø, og det føles som hjemme. Mine foreldre er skilt, og jeg har flyttet litt rundt de siste årene. Men hytta på Kragerø har alltid vært der, og elsker virkelig å være der om sommern. Blir på en måte ikke helt sommer uten. Nå skal jeg være i Oslo en uke, deretter drar jeg til Park City i USA, hvor jeg skal trene vannhopp. Der skal jeg være i fire uker, og har da tre uker sommerferie etter det! Bildene over er fra en fotoshoot jeg gjorde med Douchebags. Superkule og praktiske bager! Ha en fin dag:)

Testing hos RedcordHei og god lille-lørdag:) Nå sitter jeg i solen og drikker en kald smoothie. Det er så deilig og varmt, og merker jeg begynner å få sommerfølelse. Jeg er hjemme i ca 10 dager til, også drar jeg til USA sammen med laget. Vi skal til Park City, Utah, og trene vannhopp i en måned! Det er veldig lenge, men tror det kommer til å bli en kjempe bra samling. Nå har jeg hvert hjemme i snart to uker, og jeg begynner å få litt kontroll på hverdagen. Det er utrolig mye som har skjedd disse dagene, og dagene er propp-fulle! Masse å gjøre, og mye som enda venter. Men veldig gøy!! Det har vært mange møter, mye trening og ikke minst testing! Når det er "off-season" er testingen spesielt viktig. Finne ut av hvor kroppen er, og hva som kan forbedres. Jeg har blant annet vært hos Redcord, og jeg ble overrasket over det vi fant ut. Jeg er MYE svakere i venstre setet(rumpa)!! Jeg var også litt svakere i høyre skulder, noe som henger litt igjen fra en gammel skade. Jeg gjorde flere tester, og noen av øvelse hadde jeg til og med problemer å gjøre. Disse skjev- og svakhetene hadde jeg mest sannsynlig ikke funnet ut av, om jeg ikke hadde testet meg hos Redcord, og jeg er utrolig takknemlig for at de hjelper meg. Det som jeg syntes er kult med Redcord og slyngetrening, er at det er så enkelt. Hva jeg mener med det, er at du trenger kun et par slynger og vipps har du et hav av øvelser og treningsmuligheter! Man kan trene hele kroppen med slynger, både enkle og tunge øvelser! Etter jeg var ferdig med testen gikk vi gjennom hva vi fant, og jeg har fått noen øvelser som skal hjelpe på min svake rumpe. Disse gjorde jeg idag, og skal fortsette med det hver annen dag i en stund fremover. Det blir spennende å se om det viser resultater, og om jeg merker noe forskjell på ski! 

Her er øvelsene jeg gjør:

Mer om testen jeg gjorde kan du lese HER

Redcord - garantert kvalitetstreningDet er utrolig gøy å kunne si at jeg har nå inngått et samarbeid med Redcord. Deres produkter gjør det mulig for meg å ha høy kvalitet på trening uansett hvor i verden jeg er! Det er nesten som å ha med seg et eget treningssenter i vesken. Siden jeg reiser mye er det helt nødvendig for meg å kunne ta med meg min Redcord og vite at jeg får en god økt. Redcord er en stor hjelp for meg til å få den balansen og koordinasjonen som jeg er helt avhengig av for å kjøre bra på ski. Personlig digger jeg deres nye Redcord LITE som er kjempe liten og kan festes hvor som helst(og veldig billig!). 

Bildene er fra februar utgaven av Det Nye ShapeUp 2014. 

hits